WorkSpace
Läs mer om utställarpaket, partner- & sponsorskap »

Bli partner, sponsor eller utställare

WorkSpace Sweden är en bred mötesplats som på ett tids- och kostnadseffektivt sätt ger dig som utställare unika kontakter med företagsledare och beslutsfattare. Under två intensiva dagar träffar du många potentiella kunder som normalt hade tagit betydligt längre tid att träffa. Här har du möjlighet att träffa utvecklingsorienterade chefer och beslutsfattare från små till stora företag som aktivt med ett öppet sinne söker konkreta lösningar, kunskap och verktyg som förenklar och effektiviserar deras dagliga arbete. Du får träffa värdefulla kontakter som du kanske inte hade kommit i kontakt med annars i en kreativ och inspirerande miljö. 
Beroende på ert företags engagemang och mål inom området, har vi delat in möjligheterna till deltagande och samarbete i tre olika delar:

Utställare: Ställ ut och visa upp era produkter/tjänster för en köpstark och beslutsfattande målgrupp på plats vid genomförandet av WorkSpace Sweden. Missa inte chansen att vara en del av mötesplatsen för nätverkande, inspirerande kunskap och utställning!

Partner: Kommunicera ert budskap före, under och efter WorkSpace Sweden i våra olika kanaler. Nå ut med ert varumärke och få en unik möjlighet att bli en del av vårt
nätverk och träffa värdefulla affärskontakter.

Sponsor: Skapa förtroende genom att synas i sammanhanget med ert varumärke/logga.

Utställarpaket, partner- & sponsorskap kan du läsa mer om här! »

Varför ska du ställa ut på WorkSpace Sweden? Här har du svaren! »


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »