Workspace topp

Konferensen för morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer

Aldrig förr har ett nytt årtionde utmanat idén om arbetsplatsen så mycket som 2020-talet gör. De senaste årens teknikutveckling och digitalisering gör att de flesta arbetstagare idag inte längre är bundna till en fysisk arbetsplats. Hur ska arbetsplatser utformas på kontoret och i hemmiljöer för att möta framtiden och matcha de digitala arbetssätten framöver?

På det digitala eventet WorkSpace Sweden 2021 som hölls 9 -10 februari diskuterades både framtidens arbetsplatser och lärmiljöer, utmaningar, lärdomar och spaningar tillsammans med några av de främsta experterna inom området. 

Konferensprogram 2021

Vi samlade några av de klokaste och mest inspirerande talarna och workshopledarna vi känner som diskuterade morgondagens digitala och fysiska kontorslösningar och lärmiljöer. Eventet avslutades 10 feb.

Ta del av programmet här »

Save the date

21-22/9-2021

Redan nu kan du notera den 21-22 september 2021 i kalendern. Då planerar vi för ett WorkSpace Sweden Care. Mer information kommer!

Morgondagens lärmiljöer

En nyhet på WorkSpace Sweden 2021 är att utveckla och visa upp lärmiljöer, digitala och fysiska för allt från grundskola och högskola till kontorsmiljöer.

Läs mer om morgondagens lärmiljöer »

Huvudpartner

Premiumpartners


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »