Workspace topp
Köp din biljett nu!

VI SES PÅ WORKSPACE SWEDEN 4-6 FEBRUARI 2020

Forumet för morgondagens arbetsplats

Tisdag 9-18 | Onsdag 9-18 | Torsdag 9-18

Filmer

Nyhet! WorkSpace Sweden 2020 kommer att gå parallellt med Stockholm Furniture & Light Fair

Aldrig förr har ett nytt årtionde utmanat idén om arbetsplatsen så mycket som 2020-talet gör. Den snabba digitaliseringen, nya generationer och livsstilar, starka samhällsutvecklingar och fler konkurrenter utmanar företag och organisationer på alla plan. Såväl affären som organisationen ska bli mer digital, innovativ, hållbar och snabbfotad. Medan arbetsgivare förväntar sig sällan skådade resultat av både medarbetare och giggare har morgondagens talanger helt nya krav på medarbetarupplevelsen. Vilken strategi har ditt företag för att bli morgondagens nytänkande och därför mest attraktiva arbetsplats? Vad behöver ni göra och hur tar ni er dit? 

På WorkSpace Sweden 2020 får du nätverka, skaffa ny kunskap och diskutera lösningarna för framtiden. Under två energifyllda dagar utforskar vi tillsammans hur morgondagens arbetsplats blir en talangmagnet och ett affärskritiskt verktyg för att möta utmaningarna som ingen organisation kan värja sig mot. Du får du veta allt om framtidens kontor, digitaliserade arbetsplatser, nya arbetssätt, Employee Experience, inkluderande ledarskap och mycket mer.

För att hjälpa oss samlar vi några av de klokaste och inspirerande talarna och workshopledarna vi känner. Det gäller att ligga steget före och tillsammans ser vi till att du kommer göra just det!

Utställningen pågår 4–6 februari
Seminarierna äger rum 5–6 februari
 


Partners 2020

Bli Partner, Sponsor eller Utställare

Beroende på ert företags engagemang och mål inom området, har vi delat in möjligheterna till deltagande och samarbete i tre olika delar.

Läs mer om de olika möjligheterna »

Stockholm Furniture & Light Fair

Missa inte möjligheten att samtidigt besöka och inspireras av Stockholm Furniture & Light Fairs 700 utställare varav många verkar inom området kontor och lösningar för framtidens arbetsplats.

Mer om Stockholm Furniture & Light Fair »

Talarintervjuer

Möt några av våra talare för att få deras syn på och förväntningar inför WorkSpace Sweden.

Möt några av våra talare här »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av information om WorkSpace Sweden


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »