Workspace topp

Konferensen för morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer

Vi ses 9-10 februari 2021 digitalt!

Aldrig förr har ett nytt årtionde utmanat idén om arbetsplatsen så mycket som 2020-talet gör. De senaste årens teknikutveckling och digitalisering gör att de flesta arbetstagare idag inte längre är bundna till en fysisk arbetsplats. Hur ska arbetsplatser utformas på kontoret och i hemmiljöer för att möta framtiden och matcha de digitala arbetssätten framöver?

WorkSpace Sweden är en digital tvådagarskonferens med tillhörande utställning om arbetsplatser och lärmiljöer. I seminarieprogrammet medverkar några av de främsta experterna och diskuterar morgondagens digitala och fysiska kontorslösningar och lärmiljöer.

Nytt för 2021! Morgondagens lärmiljöer – för skolor och moderna arbetsplatser. WorkSpace Sweden satsar på att utveckla och visa upp lärmiljöer, digitala och fysiska för allt från grundskola och högskola till kontorsmiljöer.

För att hjälpa oss samlar vi några av de klokaste och de mest inspirerande talarna och workshopledarna vi känner till. Det gäller att ligga steget före och tillsammans ser vi till att du kommer göra just det.


Bli utställare, partner eller nyckelpartner

Beroende på ert företags engagemang och mål inom området, har vi delat in möjligheterna till deltagande och samarbete i tre olika delar.

Läs mer om de olika möjligheterna »

Nyhet - Morgondagens lärmiljöer

Nytt för WorkSpace Sweden 2021 är att vi satsar på att utveckla och visa upp lärmiljöer, digitala och fysiska för allt från grundskola och högskola till kontorsmiljöer.

Läs mer om morgondagens lärmiljöer »

Partners 2020


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »