Affarskvinna

Delta som utställare, partner eller nyckelpartner

Olika möjligheter att medverka

WorkSpace Sweden är en två dagarskonferens med tillhörande utställning om morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer. Här kan du som utställare få unika kontakter med företagsledare och beslutsfattare. Under två intensiva dagar träffar du många potentiella kunder som normalt hade tagit betydligt längre tid att träffa. Här har du möjlighet att träffa utvecklingsorienterade chefer och beslutsfattare från små till stora företag som aktivt med ett öppet sinne söker konkreta lösningar, kunskap och verktyg som förenklar och effektiviserar deras dagliga arbete. Du får träffa värdefulla kontakter som du kanske inte hade kommit i kontakt med annars i en kreativ och inspirerande miljö.

Beroende på ert företags engagemang och mål inom området, har vi delat in möjligheterna till deltagande och samarbete i tre olika delar:

Utställare

Ställ ut och visa upp era produkter/tjänster för en köpstark och beslutsfattande målgrupp på plats vid genomförandet av WorkSpace Sweden. Missa inte chansen att vara en del av mötesplatsen för nätverkande, inspirerande kunskap och utställning!

Läs mer om de olika utställarpaketen »

Nyckelpartner

Att vara nyckelpartner till WorkSpace Sweden ger er möjlighet att presentera ert företag bland de som leder utvecklingen. Som ledande företag och nyckelpartner har ni möjlighet att påverka, ta fram och forma våra event kring WorkSpace Sweden.

Bli nyckelpartner »

Partner

Att vara en partner till WorkSpace Sweden ger er möjlighet att visa ert företag bland de som står i framkant i utvecklingen och presentera era varor/tjänster/produkter.

Bli partner »

Informationsfolder

I informationsfoldern kan du läsa mer om de olika möjligheterna till deltagande och ta del av annan nyttig information.

Läs hela foldern här (pdf) »


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »