Heléne Lidström

Förändringsexpert och rådgivare framtidens kontor och arbetssätt, Healthy Business

Vi är alla överens om att digitaliseringen innebär nya möjligheter, men hur påverkar den arbetssätt, kontorsutformning och framförallt vilka krav ställer den egentligen på framtidens ledarskap och medarbetare?

En person som vet är Heléne Lidström som ansvarade för Microsofts resa till det nya arbetslivet vilket innebar radikala förändringar i arbetssätt, ledarskap och kontorsutformning. Förändringen mötte motstånd initialt men ledde till att Microsoft fick utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats tre år i rad och tilldelades priset för Sveriges snyggaste kontor.

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom kommunikation och ledarskap i företag som Finnair, Microsoft, Icon Medialab och Tele2 där förändring har varit ett ledord i alla hennes uppdrag. Heléne är en uppskattad talare och ofta anlitad för föreläsningar, seminarier och workshops. Hon har skrivit boken Det Nya Arbetslivet – så skapades Sveriges bästa arbetsplats och har stöttat många organisationer, däribland ICA i resan till det nya arbetslivet - med fokus på motivation, hälsa och prestation.

Kontakt