Program

Program WorkSpace Sweden

Under två dagar får du en unik överblick och fördjupning i affärens och talangernas krav på framtidens arbetsplats och lösningarna för hur du tar dig dit. Dagarna kommer fyllas med olika perspektiv när vi utforskar nya arbetssätt, arbetsplatser och tekniska lösningar, diskuterar trender, fördjupar oss i kundcase och vänder ut och in på de jobbiga frågorna. Vad krävs av en arbetsplats på 2020-talet? Hur utformar vi organisationen för en digital arbetsplats? Vilken typ av ledarskap krävs när medarbetarna har frihet att jobba var och hur de vill? Vilka nya arbetssätt och vanor krävs hos medarbetare och ledare? Vad behövs för att göra arbetsplatsen till en intäktspost och hur får vi budget till morgondagens arbetsplats?

 

WorkSpace Sweden är utformat utifrån tre teman: PEOPLE – SOLUTIONS – SPACE. För varje tema handplockar vi kloka, inspirerande och konkreta talare och värvar både föredrag, case studies och workshops – allt för att du ska kunna skräddarsy ditt eget program och få med så mycket som möjligt. Det finns en utställningsdel där leverantörer och experter kan ge svar på dina frågor. Se det som ett lab – kom och testa och känn in nya lösningar och ta med dina problem och utmaningar.

 

People – om medarbetarupplevelsen på morgondagens arbetsplats och hur ni säkrar att både organisation, ledare och medarbetare vill och kan leva upp till den.

 

Solutions – om att lyckas navigera i den digitala djungeln och hur ni bygger upp lösningar som driver arbetssätt, beteenden och ledarskap för att uppnå organisationens mål.

 

Space – om de fysiska platserna där arbetsglädje, produktivitet och innovation kan flöda och hur ni identifierar och utformar dessa med omtanke för både affären och människan.

 

Har din organisation redan testat nya arbetssätt, byggt om kontoret och jobbat aktivitetsbaserat i flera år? Då har även du mycket att hämta på Workspace Sweden 2019. Tillsammans kommer vi nämligen lyfta blicken och hjälpa dig ta nästa steg. Omvärlden rör sig snabbare än kontoret och morgondagens arbetsgivare behöver ständigt utmana sig själva och vara agila i förhållande till var och hur medarbetarna utför sitt arbete.

 

Vill du utforska morgondagens arbetsplats tillsammans med oss? Välkommen till WorkSpace Sweden!

 

Tommie Cau

Moderator

 

 

Några av våra handplockade talare (listan uppdateras löpande):

 

Peggie Roth, Development Director, Leesman

Jennica Lenning, Founder & CEO, Mindmove

Oscar Berg, Business Designer and CEO, Unicorn Titans

 


WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy »