Workspace topp
Köp biljett »

Konferensen för morgondagens arbetsplatser och lärmiljöer

Vi ses 9-10 februari 2021 - digitalt!

Aldrig förr har ett nytt årtionde utmanat idén om arbetsplatsen så mycket som 2020-talet gör. De senaste årens teknikutveckling och digitalisering gör att de flesta arbetstagare idag inte längre är bundna till en fysisk arbetsplats. Hur ska arbetsplatser utformas på kontoret och i hemmiljöer för att möta framtiden och matcha de digitala arbetssätten framöver?

WorkSpace Sweden är en digital tvådagarskonferens om arbetsplatser och lärmiljöer. I seminarieprogrammet medverkar några av de främsta experterna och diskuterar morgondagens digitala och fysiska kontorslösningar och lärmiljöer.

Nytt för 2021! Morgondagens lärmiljöer – för skolor och moderna arbetsplatser. WorkSpace Sweden satsar på att utveckla och visa upp lärmiljöer, digitala och fysiska för allt från grundskola och högskola till kontorsmiljöer.

För att hjälpa oss samlar vi några av de klokaste och de mest inspirerande talarna och workshopledarna vi känner till. Det gäller att ligga steget före och tillsammans ser vi till att du kommer göra just det.

Konferensprogram 2021

Vi har samlat några av de klokaste och mest inspirerande talarna och workshopledarna vi känner som diskuterar morgondagens digitala och fysiska kontorslösningar och lärmiljöer.

Ta del av programmet här »

Möjlighet till samarbete och synlighet

Beroende på ert företags engagemang och mål, erbjuder vi olika paket och nivåer av exponering och synlighet i olika prisklasser som passar alla tänkbara budgetar.

Olika möjligheter till synlighet »

Nyhet - Morgondagens lärmiljöer

Nytt för WorkSpace Sweden 2021 är att vi satsar på att utveckla och visa upp lärmiljöer, digitala och fysiska för allt från grundskola och högskola till kontorsmiljöer.

Läs mer om morgondagens lärmiljöer »

Stockholm Furniture & Light Fair

Ta chansen att samtidigt ta del av Stockholm Furniture & Light Fair City & Digital Edition 8-14 februari, där många deltagande företag verkar inom området kontor och lösningar för framtidens arbetsplats.

Läs mer här »

Huvudpartner

Premiumpartners


 
WorkSpace Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »